Уебинар за Любовта

40.00

Описание

Как да запазиш себе си цялостен бъдейки в партньорски отношения?

Когато сме във връзка ние се фокусираме в човека отсреща и забравяме за нашата собствена любов към самите нас. На базата на твоята връзка със себе си, ти градиш партньорските отношения. Да обичаш себе си дори и да си във връзка, това не само е здравословно, но и си по-обичан/а от партньора.

Партньорът Не те обича, ако ти обичаш него и живееш без да обичаш себе си. Ако обичаш себе си първо и се поставяш на първо място, той също ще те обича и ще те поставя на първо място. Жена, която обича себе си не се страхува да загуби партньора, има самочувствие и е по-привлекателна. Ако твоите отношения със самата теб са здравословни, то тогава всички останали отношения ще са здравословни.

  • Тайната на голямата любов е да обичаш себе си първо и да се запазиш цялостна.
  • Ако принадлежиш на него и той си отиде, тогава ти губиш себе си.
  • Ако принадлежиш на себе си и той си отиде, ти не губиш нищо.
  • Не се страхувай да загубиш партньора, по-важно е да не загубиш себе си, опитвайки се да спасиш връзката си!

За кого е този уебинар?

За жени и мъже, които са приключили отдавна с партньора си, но все още мислят за него и не могат да създадат нови отношения. За хора, които стоят в токсични отношения и не смеят да напуснат тази връзка, защото ги е страх от самота. За хора, които са сами и не могат да изградят нови отношения. За хора, които са обвързани и искат да подобрят отношенията си. За хора които любовния сценарии в живота им се повтаря и те не могат да излязат от този сценарии или този омагьосан кръг и каквото и да правят все опадат на един и същ типове партньори и връзките им завършват с провал. За хора, които колкото и усилия да полагат не могат да изградят щастливи партньорски отношения.

На какво ще се научите в този уебинар?

На този уебинар ще се научите как да обичате и зачитате себе си и как да изградите отношения, в които партньора ви ще се държи по същия начин с вас. Винаги всичко тръгва от нас самите, ние учим как другите да се държат към нас, чрез нашето отношение към нас самите. Парадокса тук е че зачитайки и обичайки себе си, любовта на партньора към нас се умножава в пъти повече, за това този курс ще е повече насочен към любовта към нас самите, първо, защото ако в тази посока всичко е наред, тогава всички други връзки и взаимоотношения ще бъдат наред, независимо дали това са връзки с партньора, съседа, шефа, подчинени, служители, колеги, учители, родители, деца, парите, дори и техниката в къщи показва каква е връзката ни с нас самите.

Този курс е за всички онези, хора които искат да научат тайната на успешните взаимоотношения. Тайната е че тя започва първо на от нас самите. Затова ще се спрем повече на отношението ни към нас самите.

Ти се променяш докато участваш!

Заповядай!

След като закупите уебинарът, той ще бъде наличен във Вашият профил с линк за 3 месеца!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Уебинар за Любовта”