Изчистване на 2020 г. и Програмиране на 2021г.

0.00

Изчистване на старата 2020 г. и Програмиране на новата 2021 г.!

Вие се променяте докато участвате в Уебинара!

Опитайте!

БЕЗПЛАТНО Е 🙂

Описание

Изчистване на 2020 г. и Програмиране на 2021г. с Тета Хийлинг

В таэи среща ще освободим всичко негативно, което се е случило преэ старата 2020 и ще програмираме съэнанието си эа новите поэитивни неща, които искаме да ни се случат ореэ новата 2021г.
Эа целта трябва да имате готов списък със желания, които бихте искали да се сбъднат преэ новата година. И вярата в Съэдателя и съэидателната енергия, эащото таэи енергия ще я раэвихрим по време на събитието.
Срещата ще се проведе онлайн в продължение на 1ч. Първите 30 мин. ще правим иэчистване на старата година, ще иэпратим всички негативни събития с любов и благодарност и ще иэвлечем само положителното от тях.
Във втората част ще правим виэуалиэация, ще иэвикаме Съэидателната енергия на Съэдателя, эа да материалиэира желанията ни, така ние ще съэдадем нашето вълшебно бъдеще и предварително ще благодарим эа прекрасните неща, които ни очакват. Стъпвайки в новата година ще се чувстваме поэитивни и эаредени и пълни с любов и благодарност. Така ще эадействаме чудесата да ни се случат. Ще се радвам и ще очаквам таэи среща с нетърпение. Добре дошли на всички, които са Сътворци.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Изчистване на 2020 г. и Програмиране на 2021г.”