Избери

И ПОРЪЧАЙ СВОЯТА СЕСИЯ

Какво представлява Луиз Хей изцеление метод – работа с огледалото?

За целта ще ви трябва огледало. В тази терапия преди всичко ще работим с изцеление на вътрешното дете като това предполага работа с основните емоии и състояния като болка, гняв, страх, стрес, изобилие, любов към себе си и работа с прошката към себе си и към другите. Това е много красив и лек метод, който помага да се изчистят много негативни явления и да се променят с позитивни чрез промяната им. Тъй като човек за 1 час преживява изключително много случки чрез различните мисли прескачащи в мозъка, които обхващат голяма част от живота и които до момента на тази терапия са държали човека в напрежение, след терапията първото усещане е за свобода. След терапия човек се чувства освен свободен и облекчен – усмихнат и позитивен. Този метод помага на хора, които са в депресия, които имат дилема, която не могат да решат и които не се чувстват щастливи. Самата Луиз Хей използвала този метод през целия си живот, благодарение на който е изградила щастлив и пълноценен живот и успешна  кариера.

Работа с огледалото е много ценен метод, който спомага да намерим себе си и да се чувстваме пълноценни.

Какво предтавлява ТЕС – позитивна терапия?

Това е енергийна изцелителна терапия, която се прилага чрез потупване на най-важните точки на нашето тяло свързани с енергийните ни мериини центрове – чакрите. Те са така наречените микрофони към нашето подсъзнание. Благодарение на тях ние можем да внедряваме чувства и мисли, които искаме да преживеем. Може да се работи с даден проблем и от негативен да го променим в позитивен. Тъй като е Техника за Емоионална свобода, тя основно работи върху емоионални проблеми и намира своето приложение в следните проблематични сфери и ситуаии: нежелани емоии и неразположения; зависимости и болки; конфликти; ниско самочувствие, дислексия. Но тази техника помага и при личностно развитие. ТЕС е ефективна терапия, която прави възможни следните ситуаии: утвърдаване на качество или емоия, която желаем; подобряване на спортни постижения; постигане на желание.

Когато имам проблем или проблематична ситуаия, често се лутаме и не намираме решение, тъй като има неосъзнати вътрешни противоречия в нас, които се противопоставят по един или друг начин на това, което желаем или трябва да направим. ТЕС изчиства вътрешното противоречие, което се противопоставя на намирането на решение или постигане на желание и после помага за разрешаването на проблема. Затова след тази терапия човек се чувста щастлив и мотивиран. И нещата се случват с лекота!