Отзиви от клиенти

Много съм благодарна на Мариана за Коучинг сесията. Тя ми помогна да осъзная, че по пътя към целта е нужно да поддържам баланс между работа и семейство, за да не изоставя семейството и да залитна само в работа. Радвам се, че моето бъдещо аз е доста енергичен и действащ човек и получих съвет от него да отново да Планувам задачите си и да действам по-ефективно. Също стигнахме до заключение, че нямам вяра в рекламата която трябва да направя за себе си и затова я отлагам. Благодарение на Мариана и всичките ни сесии вече постигам резултати и ще продължа да работя с нея, задължително!

Препоръчвам горещо! 

Елена

Моят отзив от сесията с тебе е положителен.Бих те препоръчала на всеки който има нужда. Беше доста, дълбоко изчистваща. Накараме да осъзная някои неща.И ми помогна,а след сесията се чувствах много по-леко.

Лили

Много ми хареса. Много добре си го формирала. За мен беше много силно. Аз наистина почувствах как съм там, където искам. И чувствата, които внедри, бяха най-подходящите. Ще се радвам пак да имаш подобно събитие. Ти си много способна и интуитивна… Толкова съдби си променила вече. Дерзай! Много ти се кефя и много ти се радвам.

Бехра

Марияна, благодаря за уникалното преживяване! Възхищавам се на професионализма ти! Честно казано очаквах нещо посредствено… Имаш изключително позитивна енергия и пленителна усмивка, благодаря ти още веднъж!!!

Галя

Много се радвам от срещата с Мариана Красимирова, защото тя ми помогна много в период от живота ми, когато имах лични проблеми в отношенията и работата си. Нейният професионален подход ме доведе до някои много важни за мен заключения. Тя ме преведе през този процес, просто като ми зададе поредица от въпроси, които ми помагат да намеря решението сам. Много съм благодарен за нейния личен подход и ангажираност. Тя ми даде много полезни медитации. Нейната терапия ме накара да се почувствам по-отговорен за живота си и се почувствах по-смел да предприема нови действия.

Николина

„Наистина се радвам на работата на Мариана, тъй като е отворена за проблемите на клиентите и отделя много време и знания, за да помогне. Силно препоръчително.“

Атанаска

„Имах няколко тренировъчни сесии от Мариана. Имах преди панически атаки и не се чувствах доволна от тогавашната си ситуация и живот. След Първата сесия се почувствах по-спокойна, а след 3-тата се чувствам много по-добре това изцеление промени живота ми напълно в положителен смисъл. Вече нямам пристъпи на паника, имам успех във всеки аспект от живота си. Коучинг сесията работи наистина добре и горещо препоръчвам Мариана като треньор по Коучинг терапия.

Благодаря ви много Мариана с вашите знания и опит, вие променяте живота ми към по-добър! “

Стоянка

„Известно време не се чувствах добре, объркана и не намерих отговори на много въпроси в съзнанието си. Един мой близък приятел препоръча Мариана. Бях притеснен, че никога досега не съм споделял такъв интимен и личен опит! Но това беше в самото начало на сесията – тя е истински професионалист, способен да разбере вашите притеснения!

Щастлива съм, че й се доверих!

Магдалена

„Когато за първи път, опитах сесия с Мариана, бях толкова приятно изненадана колко е мощна. Колко бързо можете да промените мисленето, чувствата и емоциите си. След терапията се чувствам толкова облекчена и след кратко време удовлетворена от новата си промяна. Такова удоволствие е да говоря с Мариана. Колко добре тя слуша и толкова бързо открива къде точно е проблемът и може да промени настройките ми. Наистина съм благодарна ”

Милена

Item added to cart.
0 items - 0.00