Какво е Тета Хилинг или Тета лечение? Как работи?

Какво е Тета хилинг или Тета лечение?

Тета хилинг или Тета лечение е мощен енергиен инструмент за изцеление на травмите, работи се на много дълбоко подсъзнателно ниво, намира негативните чувства, мисли и преживявания, изчиства ги и ги трансформира в положителни. Работи едновременно в 3 посоки – минало, настояще и бъдеще. Изчистват се подсъзнателни негативни мисли и чувства, които ние дори не подозираме, че съществуват, а те управляват живота ни. И на тяхно място се внедряват нови чувства, които оформят нашата желана реалност.

Тета хилинг или Тета лечение е тайната на живота.

Чували ли сте за филма Тайната”?  Философията на филма “Тайната” е, че мислите създават нашата реалност. Харесва ли ви реалността, която сте създали? Ако ви харесва това е чудесно, но ако не ви харесва не се притеснявайте, защото метода Тета Хилинг напълно ще оправдае очакванията ви за живота, защото много добре си взаимодейства с философията от филма.

Сега ще разберем как

Във всяка клетка на нашето тяло се съдържа информация, която създава реалността, в която живеем като излъчва определена енергия или вибрация. Енергията, това е езикът на Вселената. В зависимост от това, как се чувстваме във всеки един момент ние излъчваме определена енергия. Ако изпитваме чувства на радост и благодарност, то ние излъчваме радост и благодарност и това получаваме като резултат в живота си. Но, ако изпитваме тъга и нещастие, тогава това получаваме в живота си.

Какво е необходимо да направим, за да получим резултатите, които очакваме в живота?

Като променим енергията. Как? Както казах, във всяка една клетка е кодирана информация, това са нашите мисли, които създават нашите чувства, а от там действия. За да променим целия си живот към желаната реалност, ние трябва да променим тази кодирана информация във нашите клетки, защото клетките това е нашето подсъзнание, а каквото съдържа подсъзнанието, това се изпраща във Вселената като поръчка и това идва като резултат.

Тета Хилинг или Тета лечение с Мариана Красимирова

Как да променим съдържанието в клетките?

Чрез метода Тета Хилинг, това е единствения начин, който познавам. Може да има и други начини, но ми харесва че този метод го прави мигновено, при това вие може да го усетите по време на сесията. За това, аз наричам този метод вълшебен. Как се случва това? Чрез въпроси достигам до най-дълбоките кътчета на вашето подсъзнание, където се намира корена на проблема, върху който работим. Когато го намерим, ние го тестваме на 4 нива, така отработваме сегашната ситуация, ситуацията в детството, минал живот, живота на предците, премахваме обети, проклятия, родови проклятия, заклинания, научаваме уроците и така едновременно ние решаваме не един, а много проблеми наведнъж. Истината е, че всеки проблем е подарък, защото е дошъл да ни научи на нещо.

Ще дам пример

Във Вселената има закони, и ако ние не живеем в синхрон със тях се появяват проблеми. Например Законът за любовта към себе си. Ако ние не даваме любов, към себе си, а на първо място сме поставили някой друг в живота си, то ние сме нарушили този закон, защото той гласи: Винаги обичай първо себе си, тогава другите. “ Ако имаш 2 ризи дай едната на другия“. Казано е 2 ризи, т.е. първо дай на себе си. Какво правят хората, които не обичат себе си, те имат 1 риза и я дават на този, когото обичат, защото го поставят по-горе от себе си и ето така го нарушават.

Какво се случва в следствие от това? – този за когото са пожертвали ризата си ги е предал, защото така работи Вселената, той не е искал да ни предава, не го е направил нарочно, но в нашите очи го е направил нарочно. Ето тук човешкото мислене се различава от това на Вселената. Тета Хилинг или Тета лечение е тук, за да разбере къде какво не сме научили, къде сме “сгрешили”, за да го сложи на мястото му. Като казвам “сгрешили”, в никакъв случай не казвам да обвиняваме себе си или другия, а да поемем отговорност за грешката си, да се поучим от нея и да я поправим, а в замяна на това, Вселената ще ни възнагради.

Уникално важна и интересна информация!

Често зад голямата травма стои голяма награда, за това аз много се радвам, когато някой клиент дойде при мен с голяма травма, защото първо, този човек ще се освободи от страданието си завинаги, ще си научи уроците и ще получи награда от Вселената, която е стотици пъти по-голяма от очакванията му. Радвам се, че владея този вълшебен метод, благословия е за мен този подарък. Така че, който иска да се впусне в Вълшебно пътешествие заедно с мен добре е дошъл. До нови срещи Вълшебници.

Древна мъдрост

Вашите проблеми са вашата пътека”

Геше Потоуа, Тибет, 1027-1105 пр. Хр.

От кого е създаден метода?

От началото на 1995 г. много хора по света са се изцелили от тежки заболявания благодарение на метода, разработен от Ваяна Стайбъл – ТhetaHealing® – Тета лечение. Самата тя се е излекувала от рак. Това е факт. От 2000 г. тя започва да обучава хората по цял свят и сега има сертифицирани практикуващи в над 26 страни.


Лична консултация? Какво е това?

При поставена от клиента тема (проблем), а моят съвет е да помислете върху повече от една тема, ние търсим първоизочникът откъдето се е създал този проблем. За да сме сигурни, че това наистина е първоизточникът ние тестваме на 4 нива:

– Същностно ниво – 0 до 7 год.

– Генетично ниво -по линия на майка и баща до 9-то поколение

– Историческо ниво- минал живот

– Душевно ниво -състоянието на душата

Тук се откриват проклятия, договори, магии, заклинания, които се освобождават по време на сесията.  На мястото на негативните утвърждение заемат място позитивни като по този начин вие вече сте на едно ново и по-добро емоционално и духовно ниво.Това е дълбок процес, след който животът ви коренно ще се промени.

Вие ставате създатели на своята реалност.

ОПИТАЙТЕ БЕЗПЛАТНИТЕ УЕБИНАРИ И МЕДИТАЦИИ, ЗА ДА УСЕТИТЕ КАК РАБОТИ ТЕТА!

Сканиране. Какво е това?

Сканирането е сеанс, който работи по енергийните центрове на нашето тяло (чакри). Сканирането ни открива информация, съдържаща се в тези енергийни центрове. Крайният резултат е изчистване на негатива и заместването му с нови и позитивни програми, идващи директно от Създателя (Висшата сила).

Сканирането, може да се използва за проблеми, които са на физическо ниво. Например болка в гърба, кръста, корема, главата, колената, ходилата. Сканирането може да се използва и за болести, като намира първопричината за болестта, след което се трансформира. След това клиента чувства значително подобрение в начина по който се чувства.

Внимание!!! Тази терапия не замества медицината.

Манифестация. Какво е това?

Понякога на човек му е нужен цял един живот да се справи с даден проблем. С Тета Хилинг или Тета лечение, вие не само ще осъзнаете с какво сте се борили цял живот, но и ще го превърнете в нещо, което винаги сте искали да имате. Манифестиране означава създавам, проявявам. Чрез силата на проявлението вие ще създадете вашата мечтана реалност тук и сега.

Между вас и желаното има някаква пречка, която не ви позволява да манифестирате. В процеса на Манифестацията тази пречка се премахва и вие проявявате желаното. Манифестация означава да си Творец на твоята съдба и да станеш едно със Съзидателната енергия, да материализираш желаното.

Чрез тази терапия става възможно изчистването на минало събитие, което освобождава място за  едно чудесно настояще и бъдеще.  Начина по който се провежда е уникален, защото след терапията вие може да видите миналото с други очи и не само това, но и да видите своето бъдеще и да го почувствате, че то е реално от настоящия момент.

Тук много се работи с целите. За това, моля преди терапията напишете си цели, които искате да постигнете и смятате, че са непостижими за вас.

След един сеанс със мен, човек се чувства облекчен, щастлив  и сякаш голям товар е паднал от раменете му, който е носил дълги години. Разрешават му се проблемите с лекота и човек с радост открива в ежедневието, че трудността е отминала и той вече, няма нужда да се справя с това, което го е мъчило до момента.

Сега вече сте се пренесли в нова реалност за вас.

Сеанс Поглед в бъдещето. Какво е това?

Тази вид терапия дава възможност да се види бъдещето. Бъдещето отговаря на нашите мисли, които са в настоящия момент, но то може да бъде променено тук и сега.

Чрез този метод ние можем да проверим какво се случва в нашето бъдеще и да го променим още сега, защото ние съществуваме едновременно в миналото бъдещето и настояще, но само чрез настоящия момент ние можем да извършим промяната.

Можеш да вникнеш в бъдещето още сега за въпроси които са важни за теб и които касаят лично теб и така можеш да промениш съдбата си. Можеш да видиш какво се случва с теб, на която възраст пожелаеш и ако не ти харесва случващото се да го промениш още сега. Ти можеш да видиш своето бъдеще след 1, 2, 5, 10, 20, 30, 50 години и да го направиш както ти искаш да бъде.

Дълга терапия – 9 седмици

Тази вид терапия е предназначена, за хора, които са пробвали всичко, за да постигнат някаква цел, но не им се получава. В тези 9 срещи, вие ще се срещнете с истинските си желания и ще ги доведете до резултат. Колкото и да ви се струва голяма мечтата ви, вие можете да я реализирате в рамките на тези 9 седмици. Ще направим дълбоко пътешествие до най-тайните кътчета на душата ви, ще открием съботажите, които ви спират да я реализирате и ще ги освободим. Ще се докоснете до пълния си потенциал. Ще се срещнете с истинската си сила вътре в себе си, ще оцените повече себе си, ще видите способностите и талантите ви, които до сега не сте и предполагали, че притежавате. Тази мощна терапия ще промени личността ви и живота ви завинаги. Вашия живот ще се превърне преди и след.

Какви проблеми се разрешават чрез Тета лечение?

 • Здравето, на психична и емоционална основа, душевно и физическо ниво, болести и разстройства, тежки депресии
 • Проблеми свързани с теглото – тук няма гаранция, че с една сесия ще намалите теглото, но ще откриете причината за вашето наднормено тегло. Но ако се работи продължително време с теглото съчетано с физически упражнения и спорт и хидратиране на тялото, ефекта е гарантиран.
 • Проблеми свързани с трудно забременяване, трудна и тежка бременност
 • Проблеми в любовта, свързани с партньора или липсата на такъв
 • Отстранява бедност и работи в посока привличане на богатство
 • Работи на кармично ниво, лекува травми от предшни животи
 • Работи с проблемни деца
 • Проблеми в работата, в бизнеса
 • Изчистват се паднали духове, които черпят от нас енергия
 • Активират се и се подмладяват клетки
 • Отстраняват се психични куки, психични атаки
 • Добавят се душевни фрагменти
 • Освобождават се брачни връзки от бивши партньори, ако не се освободят, бившите партньори заедно с 7 поколения назад продължават да черпят енергия от нас независимо преди колко време сме се разделили
 • Прекъсват се обети
 • Изчистват се магии
 • Пречистване на енергийното поле и отваряне на чакрите
 • Спомага за взимане на трудни решения
 • Решава трудни ситуации
 • Спомага за по-лесно и по-бързо постигане на целите
 • С тета хилинг се постигат желания и цели, материализират се желания
 • Манифестиране
 • Внедряват се положителни чувства, когато се внедрят положетелни чувства, на мястото на отрицателните, които сме изчистили, те автоматично започват да работят в ежедневието в наша полза, без дори да се налага да мислим за това, защото те са внедрени директно в нашите клетки и подсъзнателното ни ниво, и те започват да управляват живота си за наше най-висше добро, например:
 • Негативна мисъл: Аз никога няма да успея в живота

Се заменя с мисълта

 • Позитивна мисъл: Аз знам какво е чувството да успея в живота, аз вече съм успял

УЕБИНАРИ С ТЕТА ХИЛИНГ ИЛИ ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ

Когато направим замяна на едната мисъл с другата, ние вече започваме да вибрираме на друга  честота и започваме да привличаме, неща които желаем, а не както преди привличайки нещата които не желаем и примирявайки се с тях, защото сме нямали друг начин и ставайки им жертва. Вече с новата мисъл ние имаме смисъл, и събитията и хората сами започват да се появяват в живота ни сякаш от нищото, подпомагайки ни това към което се стремим да се осъществи по-бързо и по-ефективно.

 • Тета хилинг работи в посока, желанието на сърцето, т.е. изважда наяве само онова, което вече съществува в нас от подсъзнателно ниво на съзнателно ниво, но не сме го виждали, заради сенките които са го засенчвали. Всички, дарби, таланти, които имаме, нашите скрити способности, божествени дарове излизат наяве, след като освободим сенките.
 • Тета хилинг освобождава травмите, които подтискат истинската ни същност, и така всъщност се запознаваме с автентичния си Аз
 • Работи се чрез разрешението на клиента, заради свободната воля на човетка
 • Информацията, която клиента споделя е в пълна конфиденциалност
 • Тета хилинг спомага за създаване и разширяване на бизнеса
 • Преодоляване на смъртта на починал близък
 • Разширяване на възможностите
И още..!
 • Отстраняване на чувства като омраза, завист, ревност, болка, безпомощност, които пречат за нашето развитие
 • Работи с хора на всякаква възраст, няма ограничение за раса, религия, пол, националност
 • Това е енергийна терапия, която работи на духовно ниво и трансформира убежденията и чувствата с които човек живее години без да знае, че проблемите му възниват в следствие от начина му на мислене, тета хилинг работи с цел промяна на убежденията, които ни съботират, и ни отвежда на място в душата ни, където се намират нашите позитивни чувства, таланти, дарби, истинската ни личност, която е била засенчена от негативизма, в следствие на което, ние заживяваме живота, който ни прави истнски и щастливи, без маски и страхове. Живота става много по-лесен от преди, сякаш се разкрива един нов свят пред нас, за който сме копняли дълбоко в душата си. Мечтите започват да се реализират по-бързо и по-лесно от обичайното, и всичко което сме искали някога започва да се превръща в наша реалност.
 • Тета хилинг не променя личността, а по-скоро го връща в първоначалното му състояние, където, той се чувства естествен, без нуждата да се крие, без нуждата да се прави на друг, за да го одобрят другите, което му дава свобода да бъде себе си

Тета МЕДИТАЦИИ

Колко време протича един сеанс?

От 1ч и 30 мин до 2 часа, като е задължително да се пие вода преди и по време на сеанса, защото е нужно да се хидратира тялото, за да се работи ефективно.

След колко сеанса проблема се изчиства?

Един или повече, в зависимост от дълбочината на травмата, но обикновенно при изчистване на един проблем много други също се изчистват.

Провежда ли се онлайн или е задължително да е на живо?

Тета хилинг се провежда онлайн, може и на живо, ефекта е един и същ, за енергията няма ограничение във пространството.

Проблема връща ли се отново, след като сме направили сеанс?

Проблемът не се връща никога, ако работим с една и съща случка, това говори, че в тази случка са съсредоточени множество блокажи, които трябва да се отстранят с няколко сеанса, но те всеки път са различни, докато напълно се изчисти самата случка, но веднъж изчистин проблема, не се връща отново.

Час за онлайн консултация при Мариана Красимирова се запазва след предварително заплатена сума. Необходимо е да се свържете на посочените по-долу контакти, за да уточните ден и час на срещата.

Facebook: Mariana Krasimirova

Summary
Тета Хилинг или Тета лечение - Какво е? Как ни помага?
Article Name
Тета Хилинг или Тета лечение - Какво е? Как ни помага?
Description
【 Тета хилинг или Тета лечение 】е Мощен №➀ енергиен инструмент за изцеление на травми. ➤ ЗАЯВЕТЕ СЕСИЯ ТУК с Мариана Карисимирова!
Publisher Name
Тета Лечение с Мариана Красимирова
Publisher Logo
Item added to cart.
0 items - 0.00