За мен

Здравейте,

Казвам се Мариана Красимирова, завършила съм в Лондонския университет „Позитивна Психология и Коучинг“. Също така съм изучавала методите Тета Хийлинг, Констелации, Енергийна матрица, които спомагат за постигане на цел, мигновенно изцеление, мащабен прогрес във всички области на живота. От 6 години се занимавам с енергийно лечение и терапия.

Благодаря ви, че избрахте да се запознаете с моето творчество и знания, които съм натрупала през годините!

Моето пътешествие навътре в себе си започна през 2012г. когато за първи път се запознах с филма „Тайната“. До тогава мислех, че живота ми е предварително начертан и аз трябва да се примиря със съдбата си такава каквато е. Мислех, че ще трябва да нося теглото на живота си без да мога да го променя и това ме натъжаваше. Най-много ме натъжаваше работата, която не харесвах и Бакалавърската степен, която учих незнайно защо, но в последствие ми беше от полза (“Българска и английска филология”) просто да има нещо си казвах. Но дълбоко в себе си усещах, че истината е съвсем друга и си поставих за цел да намеря истината, за да осмисля живота си.

Знаех, че съм родена за нещо повече

И така филма „Тайната“ отговори на много мои въпроси и отвори една нова реалност за мен. Разбрах, че живота ние си го чертаем с изборите, които правим всеки ден, с мислите, които имаме и чувствата, които преживяваме. „Промени мислите си, и ще промениш живота си“ – се казва във филма. Едно клише в което има много истина. Изчетох купища книги, за да разбера как да променя мислите си. В книгите се казваше „Постави си цел и после пътя ти се разкрива“. Тогава взех живота си в ръце и си поставих цел. Разбрах, че искам да бъда психолог и да разбера най-малките подробности относно Психологията и относно темата за живота и най-вече как да създам живота на мечтите си. Първото най-важно нещо е да си поставя цел и втората стъпка е вярата, че аз мога да постигна тази цел.

Зададох си въпроса: Kакво най-много искам в живота?

Ако можех да имам живота на мечтите си как би изглеждал той? Живях с този въпрос дни наред, седмици и месеци и отговора дойде. Исках да стана психолог, но в Англия, исках да завърша Лондонския университет. И после разбрах защо всъщност бях записала тази специалност „Английска филология“. Помня как никой не подкрепи моето решение тогава, изнесоха ми цяла лекция колко неразумно е моето решение. Но моята вяра и желанието ми да уча и живея в Англия беше по-силно. Поради възпитанието си от книгите аз излязох извън рамките на типичните представи. И дори без да зная, че нашите представи за себе си и за своите възможности винаги се осъществяват в реалността, действително получих реални последствия от моите представи.

И така през 2014 заминах за Англия, учих допълнителни курсове по английски език, за да ме приемат в Лондонския университет, защото така се изискваше от университета да имам академичен език. През 2019 вече бях приета. Моят пример много добре обяснява как работи вярата, истинската вяра, в която няма съмнения. Как хората, които искрено вярват, осъществяват своите мечти, постигат забележителни цели. Побеждават болести, правят нещо, което другите смятат за невъзможно. Като подарък от Вселената получих още един бонус. Много исках да намеря метод, който сбъдва желанията, бързо и мигновено. Защото за мен беше важно, не само да имам диплома, но и да правя качествени сесии и трансформациите на моите клиенти да си проличат в реалността.

И през 2017 г. методът сам ме намери

Това е най-работещия метод на всички времена, който работи с подсъзнанието, който трансформира мигновено мислите и чувствата и те кара да летиш. Това е методът Тета Хийлинг. Този метод е вълшебен, вече работя 4 години с него и от личен опит знам, че прави от невъзможното възможно. Когато нещо решаваме и оставаме верни на този избор, в нас се проявява решителност и упоритост, които стават нашите допълнителни ресурси. По-късно много пъти съм се убеждавала в това с примери от моя живот и от живота на други хора. Нашата чиста вяра открива в нас такива сили и ресурси, които не използваме в обикновения живот, в обичайното си състояние. Виждала съм много пъти, когато влезна в тета състояние как разни блокажи стоят между нас и нашите мечти. А мечтите стоят и чакат да бъдат реализирани, но ние трябва да ги видим първо със духовното си зрение, за да ги видим по-късно с физическите си очи.

Ето защо повечето хора, казват мечтите не се сбъдват, защото тези блокажи пречат те да бъдат осъществени. А с метода Тета Хийлинг бързо и лесно, могат да бъдат отстранени. От тази гледна точка, че съм изчела цялата теория за това как работи Вселената и как чрез метода Тета Хийлинг можем да сбъднем мечтите си се чувствам голяма късметлийка и благодаря искрено на Създателя на Всичко, което е, че даде на мен тази чест. Сега знам, че всеки човек има вътрешни представи за живота, си за своите възможности. И хората винаги живеят в рамките на своите представи. Действат активно, изхождайки от своите представи за възможностите и получават нужния резултат. Или изхождайки от представите за невъзможност, остават пасивни, като казват съкрушено: „Нищо няма да излезе…“

Именно техните убеждения, представи и вярвания създават реалния им живот. Решенията, отношението им към конкретна ситуация създават техните постъпки, които водят към резултатите в зависимост от това каква е била поръчката. Тук няма нищо мистично – така работи нашия мозък, като „слуша“ нашите мисли и ги изпълнява като заповеди. Много книги са изписани относно тази тема, за това няма да задълбочавам много….

Ето и част от моите сертификати:

С искрена обич и дълбоко уважение,

Мариана Красимирова

Ако някой иска да се възползва от услугите ми моля да ми пиша на:

Email: marianakrasimirova006@gmail.com

Viber: +447548190783

Facebook: Mariana Krasimirova

Facebook: Тета лечение с Мариана Красимирова

Item added to cart.
0 items - 0.00