За мен

Здравейте,

Аз съм Мариана Красимирова  – Тета практик, Позитивен психолог и Life Coach

Родена съм в китното градче Смолян. Отгледана съм от майка ми и баба ми главно, родителите ми са разведени. От този модел бях изградила живот в който се чувствах изгубена, затворена в себе си, без самочувствие, нямах желание за нищо. Нищо не ме интересуваше в живота, всичко беше сиво и безинтересно. След което настъпи още една драма в живота ми, изгубих любимия си дядо, той беше всичко за мен, той беше моята подкрепа и упора в живота ми. Това ме срина. Тези две събития сякаш ми отнеха цялото щастие, затворих се в себе си за света и се смачках.

Когато завърших средното си образование, незнаех в коя посока исках да се насоча. Тогава разбрах, че ми се отдават езиците, затова записах “Пловдивския университет – филиал Смолян” – “Български и Английски език” – започнах да уча и разбира се да работя. Бях няколко пъти на бригада в Англия, много ми хареса и реших, че искам да живея там за постоянно. Когато започнах да уча втора година в университета, нещо се случи, което напълно промени живота ми. Запознах се с предмета Психология, за първи път усетих страст към нещо в живота си, почувствах как всяка клетка във мен се радваше докато четях, тогава започнах да си купувам много книги на известни автори като Антъни Робинс, Джон Кехоу, Робин Шарма, Уейн Дайър, Луиз Хей. Започнах да чета усилено, една книга прочитах за 3 дена, направо ги поглъщах с кориците, участвах в уебинари, семинари за личностно развитие. И тогава разбрах, че не е нужно да бягам, а е необходимо да намеря себе си.

Един ден ми се изкристализира моята мечта беше да бъда Психолог или да работя нещо свързано в сферата на психологията и го съчетах с другата си мечта да живея в Англия. И така взех решение и заминах за Великобритания за да изпълня мечтата си. Сега вече съм тук от 5 години и вече уча „Позитивна Психология и Коуч“ в Лондонския университет и съм много благодарна за това. През изминалите 5 години продължих да се развивам личностно, да чета книги, да участвам в семинари, продължих да уча английски език, но нещо липсваше – инструмента, трябваше ми метод, който да прави пълна трансформация за кратко време. Преминах през много обучения и методи като Техника за емоционална Свобода, Рейки, научих се да правя медитации, всичко това до тук добре, но когато се срещнах с метода Тета хилинг, се случи нещо уникално, което промени живота ми завинаги, открих силата си, намерих себе си, този метод беше създаден специално за мен. Толкова добре се съчетава с моята енергетика, сякаш цял живот чаках да се сдобия с този метод. Аз имам способността когато видя човек от пръв поглед и направя разговор за 5 мин да разбера какъв му е проблема и как да му го реша. Вече работя над 2 години с клиенти, които след време ми се обаждат за да ми съобщят позитивната трансформация в техния живот благодарение на този мощен метод и на моята мощна енергия. Благодарна съм за този дар. Този метод помогна и на мен, промени живота ми във всички посоки. Помогна ми да си намеря приятели, с които се чувствам истинска, увеличи финансовото ми състояние, имам силна имунна система и непоклатимо здраве, чувствам се по-уверена и позитивна, чувствам благодарност от живота, преди не знаех защо да съм благодарна, просто не намирах причина, сега знам, че всеки проблем е подарък, защото зад този проблем има съкровище, затова посрещам всяко предизвикателство в живота си с усмивка.

От момиченцето, което беше свито и затворено в себе си се превърнах в жена която преследва своите мечти като ги превръща в цели. Имам изключително силен дух и се справям с всяка ситуация с любов, но и дисциплина. Влагам във висчко, което правя душа и сърце. Обичам да работя с хора, заедно да сбъдваме мечтите си!

Чувствам се горда и привлекателна, обичам се и се оценявам както никога преди, чувствам се по-привлекателна от всякога, имам огромен брой ухажори, увеличих контактите си, почти във всяка държава имам приятели, които са много много мили. Това е така, защото благодарение на този метод, аз освободих всички травми от миналото си, и разбрах, че точно това ни държи там, в миналото и когато го освободим и простим на миналото си, ние се извисяваме и вървим само напред и нагоре. Благодарна съм на живота, че съм това, което съм сега – най-добрата версия на себе си, истинска, специална, уникална.

Благодаря ви за отделеното внимание!

Ако някой иска да се възползва от услугите ми моля да ми пиша на:

Email: marianakrasimirova006@gmail.com

Viber: +447548190783

Facebook: Mariana Krasimirova

Facebook: Love, success, and affluence

Instagram, What’s up, Telegram

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.