Ген ключове – Какво е това?

Ген ключовете

Ген ключовете са кодове, които са кодирани в ДНК на всеки човек и тези Ген ключове ви разкриват повече за вашата съдба, която е отпечатана в момента на вашето раждане. Ген ключовете са общо 64, но лично за всеки човек са подчертани 11, които включват 3 аспекта от живота на човек – Личностно развитие, Благополучие и Лични взаимоотношения. Всеки ген ключ съдържа Сянка, Дарба и Сидхи като Сидхито е Божественото в нас, Дарбата ни показва с какво можем да бъдем полезни на себе си и на света, а Сянката са нашите не толкова приятни страни, но ето тук е добрата новина, че те могат да бъдат трансформирани. Моето лично вдъхновение и мисия е да помогна на всеки, който желае да преобразува своите сенки в дарби чрез метода Тета хийлинг. Може да си заявите Тета сесия на посочените от мен координати в сайта.

Създател на Ген ключовете и автор на книгата „Ген ключове“ е Ричард Ръд. Благодарение на книгата „Ген ключове“, можем да получим повече подробности относно нашата Сянка, Дарба и Сидхи във всички сфери на живота. Книгата „Ген ключове“, можете да откриете тук – https://genekeys-bulgaria.com/produkt/kniga-gen-klyuchove-2/

А ако желаете да видите кои ген ключове са най-застъпени при вас, можете да направите своя хологенетичен профил тук

Хологенетичен профил – Genekeys Bulgaria (genekeys-bulgaria.com)

Тази информация за България беше предоставена благодарение на създателките на Gene Кeys Bulgaria/Ген ключове България – Елица Стоичкова, Мария Цветкова и Зорница Симиджийска, които се грижат за това книгите и системата Ген ключове да достига до нас на български език и без тяхното съдействие тази ценна информация нямаше да стигне до нас.

На всички почитатели на Ген ключовете пожелавам приятно търсене на Гения във вас!

Хологенетичен профил
Ако искате да разберете повече за Ген ключовете посетете: https://genekeys-bulgaria.com
На посочения по-горе сайт вие сами можете да изготвите своя Хологенетичен профил, като въведете данните си и ако желаете да работите върху сянката си, без колебание можете да се свържете с мен, за да опознаете по-добре вашите дарби и таланти и също така, да извлечем на преден план най-доброто, което е скрито дълбоко вътре във вас чрез метода Тета хийлинг.

Заповядайте!!!
Очаквам ви!!!

Summary
Item added to cart.
0 items - 0.00